Wanden

Phillip Jeffries

Phillip Jeffries Is een geweldig Amerikaans familiebedrijf. Meer dan 40 jaar geleden begonnen met slechts 10 grasdoeken in een garage, zijn ze nu uitgegroeid tot een van de wereldleiders op het gebied van wandbekleding. Met de grootste selectie, de beste kwaliteit en de snelste levering, streven ze ernaar om het ontwerpproces gemakkelijk en inspirerend te maken.

Phillip Jeffries wandbekleding staat bekend om zijn unieke en hoogwaardige textuur wandbekleding. De selectie van meer dan 1.000 designer behangproducten omvat een verscheidenheid aan verschillende geweven materialen, van papier en bladgoud tot grasdoek en natuurlijk graniet.
Met Phillip Jeffries kun je huizen omtoveren tot droomhuizen en commerciële ruimtes verheffen tot luxe ervaringen.

Neem contact met ons op om kennis te maken met de volledige selectie van Phillip Jeffries wandbekleding bij Meer Exclusief.

Noordwand

Noordwand is dé leverancier van hoge kwaliteit behang en wandbekleding. Met een brede collectie vliesbehang, kurk wanden en glasweefsel.

Noordwand is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van wandbekleding. Met een uitgebreide en brede collectie weet Noordwand elke ruimte meer sfeer en warmte te geven.

Exclusieve en kwalitatieve behangcollecties vanuit de hele wereld werden door Noordwand aangekocht en vervolgens gedistribueerd naar schilders en verf- en behangspeciaalzaken. Zo groeide Noordwand uit tot één van belangrijkste spelers in de Nederlandse behangmarkt. Noordwand stond en staat bekend om haar hoge kwaliteit voor een goede prijs. En misschien nog wel belangrijker om haar goede service.

Inmiddels is de collectie onder andere uitgebreid met kurkwandbekleding en glasweefsel. Én speelt fotobehang een steeds belangrijkere rol.

Noordwand is exclusief distributeur van Komar, één van de grootste fotobehangproducenten in Europa. Daarnaast vind je er ook eigen collecties en kun je een eigen foto op kwalitatief Airtex, vlies- of vinylbehang laten drukken. Zo kun je jouw persoonlijkheid nog meer laten zien in je interieur.

De collecties van Noordwand zijn te bewonderen en te koop bij Meer Exclusief. Neem contact met ons op om kennis te maken met de volledige selectie van Noordwand wandbekleding.

Meer Spuit- en Schilderwerk

Bij Meer Spuit- en Schilderwerk bent u verzekerd van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we te werk moeten gaan om uw woning of vastgoed te laten stralen.

Meer Spuit- en Schilderwerk is in 2014 opgericht door Mark van der Meer. Meer Spuit- en Schilderwerk bestaat uit een team van vakmannen die veel ervaring én passie voor het vak hebben.

Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw muren, maar bent u er nog niet helemaal over uit wat dit moet zijn? Dan is behang misschien wel het antwoord voor u. Met behang wordt er nog meer variatie mogelijk, en dat ook nog eens in een handomdraai. U heeft de keuze uit een breed assortiment waardoor er altijd wel iets naar uw smaak tussen zit!

Onze werkzaamheden zijn erg breed. Wij zijn bijvoorbeeld ook inzetbaar voor al uw spuit- en schilderwerk. Zo sausen, schilderen en spuiten wij ook wanden en plafonds.

Voor meer informatie over het behangen van uw wanden en muren kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.