Vloerkleden

Serge Lasage

Serge LESAGE staat internationaal bekend om zijn expertise in op maat gemaakte tapijten; het heeft een eigen ontwerpbureau en verkoopteam dat gespecialiseerd is in het managen van individuele projecten, zodat ze samen met de juiste tools aan alle verzoeken kunnen voldoen, of deze nu afkomstig zijn van particulieren, decorateurs of interieurbureaus.

Elk tapijt dat door het bedrijf wordt gemaakt, voldoet aan de vraag naar hoge kwaliteit en fabricage.

Het is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen culturen, waar hedendaags design en de expertise van de vakman samenwerken en waar respect voor voorouderlijke vaardigheden en milieuvereisten verenigd zijn, om een ​​nieuwe en mooie toekomst te schrijven.

Vervaardiging

Alle tapijten van Serge Lasage profiteren van de voorouderlijke vaardigheden die worden gebruikt door de ambachtslieden in haar werkplaatsen, voornamelijk in Noord-India, volgens de technieken van handgeknoopte fluwelen tapijten op verticale weefgetouwen, met de hand getuft op katoenen canvas of met de hand geweven op horizontale weefgetouwen.

Wij kunnen u meer vertellen over de collectie van Serge Lasage. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken met dit exclusieve merk in op maat gemaakte tapijten.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.