Raambekleding

Interstil

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

Oplossingen voor elk venster

Gordijnroede
Tijdloos verheven van Klassiek tot modern. Interstil gordijnroedes maken van het ophangen van uw edele stoffen een echte enscenering.

Binnenloopsystemen
Functioneel, modern, veelzijdig. Onopvallende glijders lopen bedekt en zachtjes binnenin de profielen en maken het ongehinderd bewegen van uw gordijnen over grote spanwijdtes mogelijk.

F1 Paneelsysteem
Uniek. De F1 vlakgordijntechniek verlegt de grenzen voor het ophangen van stofpanelen. Een highlight voor puristische interieurs en grote gevels vol vensters.

Golfplooi
Perfecte golven. Bij het W golfplooisysteem wordt het syteem en de stof tot een eenheid verbonden. Het uitdrukkingsvolle profiel is precies afgestemd op de elegante en fraaie plooi van het gordijn.

Wilt u meer weten over het merk Interstil en alle oplossingen? Neem gerust contact met ons op om kennis te maken met dit merk in oplossingen voor elk venster.

Equipo DRT

Equipo DRT praat via zijn ontwerpen over stijl- en decortrends. Een goed gefundeerde en technische expertise en hun passie voor textiel zijn de kernkenmerken van het ontwerpteam voor het coördineren van de ontwerpen van Equiopo DRT.

Equipo DRT en zijn stoffen praten, luisteren, decoreren en inspireren.
De liefde voor textiel en technische kennis zijn de twee pijlers waarop Equipo DRT stoffen voor gordijnen en voor meubelbekleding ontwikkelt. Omgevingen creëren, tot leven brengen, de stoffen voelen, de ruimtes voorzien van verbeeldingskracht en de hoogste kwaliteit kenmerken ons textielbedrijf al meer dan 30 jaar.

Het creatieve team van Equipo DRT verwoordt alle ontwerpen en combineert deskundige technische kennis met een passie voor textiel. Ze laten zich inspireren door de nieuwste trends in mode en interieurdesign, waarbij de synergieën met internationale markten, nieuwe ontwikkelingen in garens, weeftechnieken en textielafwerkingen volledig tot hun recht komen.

Heeft u interesse in de gordijnstoffen van Equipo DRT? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Door het formulier onderaan de pagina in te vullen komt uw e-mail bij ons terecht. We reageren zo snel mogelijk.

Prades Fabrics

De stoffencollectie van Prades onderscheidt zich door een ingetogen verfijnde tijdloze uitstraling in veelal natuurlijke materialen in zachte tinten en verschillende structuren

De unieke stoffencollectie van Prades onderscheidt zich door een ingetogen verfijnde tijdloze uitstraling in veelal natuurlijke materialen in zachte tinten en verschillende structuren. Afgewisseld met kleurrijke stoffen met zowel klassieke als luxe accenten, kunnen ze de wereld maken waar je van houdt!

Door de constante zoektocht naar bijzondere stoffen en/of bijzondere processen bij bijvoorbeeld weven of verven krijgt de collectie een eigen identiteit, waar al heel wat kenners hun liefde mee hebben gevonden. Het talloze linnengoed kan speciaal worden vervaardigd zoals u dat wilt, bijvoorbeeld: ‘Crunching’ en ‘Pleating’ voor een interieur op maat.

We beantwoorden graag al uw vragen over Prades Fabrics. U kunt ons bereiken door het formulier hieronder in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.