Vloeren

Castle Stones

Geïnspireerd door de renaissance, oude ruïnes en monumentale sferen worden de Castle Stones op een innovatieve wijze vervaardigd. Maurits Simonette laat met zijn exclusieve, handgemaakte Castle Stones de oude sferen herleven. Castle Stones worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek.

 

Castle Stones Modellen

De Castle Stone vloeren zijn leverbaar in 10 modellen
Elk model is vervolgens weer leverbaar in 9 verschillende kleurencombinaties.

Voordelen Castle Stones

Ten opzichte van natuursteen tegels bieden Castle Stones de volgende voordelen:

  • lichtgewicht en daardoor geschikt voor vele toepassingen
  • makkelijk hanteerbaar bij transport, snij- en legwerk
  • te leggen over houten vloeren of als wandbekleding
  • slechts 8mm dik
  • geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en spa’s
  • ongevoelig voor licht
  • slijtvast
  • geschikt voor vloerverwarming
  • eenvoudig te reinigen en onderhouden

Wilt u graag Castle Stones kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in voor een prijsindicatie. Voor meer informatie over de Castle Stones kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen.

CERAMICHE PIEMME FLOOR AND MORE

Ceramiche Piemme, opgericht in Maranello (MO) in 1962, is een bedrijf gespecialiseerd in de productie van keramische vloeren en bekledingen.

De moderne fabriek van Solignano in Modena gebruikt ovens voor warmterecycling om jaarlijks 7,5 miljoen vierkante meter porseleinen aardewerk te produceren. Het brede assortiment keramische vloeren en bekledingen omvat ook de lijn “Ceramiche Piemme Contract”: een afdeling gewijd aan keramische collecties die is opgericht om de ontwerper te ondersteunen bij het kiezen van afwerkingen voor openbare en privéruimtes

Milieuvriendelijkheid

Om het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en de CO2-uitstoot in de atmosfeer drastisch te verminderen, heeft Ceramiche Piemme geïnvesteerd in de modernisering van haar productiefaciliteiten, met speciale aandacht voor de warmteterugwinning van haar ovens ten gunste van sproeiers en drogers.

De teruggewonnen warmte wordt ook gebruikt om de productieafdelingen te verwarmen, met een verdere reductie van de CO2-uitstoot van ruim 4200 ton/jaar.

Wilt u graag een keramische vloer van Ceramiche Piemme aanschaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in voor een prijsindicatie. Voor meer informatie over Ceramiche Piemme kunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen.

TDF Floortile

Een vloer bepaalt direct de totale sfeer van een ruimte in een leefomgeving. De bewuste keuze voor gebruiksgemak, kwaliteit en toepassingsmogelijkheden maken dat de vloer ook uw eigen persoonlijkheid weerspiegelt. De PVC vloeren van TFD zijn warm en ‘cool’, oogstrelend zacht en slijtvast hard.

Met een TFD vloer komt een ruimte tot leven.

Zowel nationaal als internationaal is TFD een begrip. TFD is gevestigd in Dalfsen (Nederland) en vandaar uit beleveren zij door Nederland en heel Europa. Alleen het beste is goed genoeg. De TFD producten zijn bewezen geschikt voor toepassing in de meest veeleisende omstandigheden voor zowel de particuliere als de project markt. Innovatie is een belangrijk begrip en daarom is TDF Floortile ook trots om als eerste ter wereld het MFD Magneet vloersysteem te introduceren.

TFD: collectie in beeld

De collectie PVC vloeren van TFD is mooi opgebouwd: van rustige designs, zoals de Easy en de Futura, naar vloeren met een meer robuuste look en feel: de Firm en de Experience.

Ook zijn er vloeren met een bijzondere uitstraling waarmee je je interieur een onderscheidend karakter kan geven. De extra grote tegels Creative Stone met een geoxideerd koper-look of de Woven L+ waarvan de optiek steeds weer anders is afhankelijk van de kijkrichting, bieden veel creatieve mogelijkheden.

De karakteristieke Heritage collectie is leverbaar in drie verschillende breedtes. Deze kunnen gecombineerd worden waarmee een dynamisch effect in de ruimte gecreëerd wordt. Uiteraard kan er ook voor enkel één van de breedtematen gekozen worden wat dan meer rust brengt in een interieur.

Wilt u graag een vloer van TDF Floortile aanschaffen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in voor een prijsindicatie. Voor meer informatie over TDF Floortilekunt u uiteraard ook eerst contact met ons opnemen.

Ik ben op zoek naar een nieuwe vloer

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.