Tapijten

ULL VAN Classic Collection

Ull is onderdeel van Classic Collection. Dit is een Zweeds merk opgericht in 1996 en tegenwoordig is het merk gespecialiseerd in handgeweven tapijten uit India. Het bedrijf is trots op zijn vakmanschap en werkt nauw samen met zijn fabrieken om producten te maken die lang meegaan.

Classic Collection tapijten worden met de hand geweven in weefgetouwen, individueel, volgens eeuwenoude tradities in India. Er zijn geen machines bij betrokken. Elk tapijt is uniek. Kleine en grote tapijten, geschikt voor elke ruimte.

Elk tapijt is uniek en er kunnen kleine variaties in patroon, kleur en maat voorkomen. Deze afwijkingen maken de tapijten uit de Classic Collection persoonlijk en uniek. Elk tapijt dat voor Classic Collection wordt geproduceerd, creƫert werk en helpt oude tradities levend te houden. De tapijten zijn gecertificeerd door Care & Fair.

Wij kunnen u meer vertellen over het merk Ull. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken met dit exclusieve merk in op maat gemaakte tapijten.

Prades Exclusive Carpets

Exclusieve tapijten. Een klassiek of een modern interieur, met een tapijt voelt elke ruimte warmer en intiemer aan.

Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt biedt het merk Prades luxe tapijten met een modern design. De Prades tapijtcollectie heeft tapijten gemaakt van leer, wol, kelim en zelfs bont en huiden om de vloer een hele andere glans te geven. Standaard, Custom fit of handgemaakt, alles is mogelijk!

Vraag ons naar de mogelijkheden door het formulier hieronder in te vullen. Ook kunt u contact met ons opnemen door naar de contactpagina te gaan en ons te bellen of te mailen.

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.